TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

joi, 28 iulie 2011

IMPORTANT ŞI DE IMPACT!

S.C. IMPACT S.R.L. a fost înfiinţată în data de 7 decembrie 1992. Are ca obiect de activitate principală editarea revistelor şi periodicelor, precum şi editarea cărţilor, broşurilor, altor publicaţii şi alte activităţi de publicitate.În noiembrie 2001 asociatul unic al acestei firme a decis înfiinţarea unui săptamânal de publicitate, recent (de peste 1 an) un ziar de cultură.
Titlul ziarului este dat de numele societatii respective. Ziarul este editat de o echipa tânară, este elaborat pe film sau calc, după care este tipărit.
Săptămânalul IMPACT LITERAR a fost si este foarte bine primit de cititorii judeţului şi nu numai, dovada fiind numarul mare de firme care îsi fac publicitate, precum si procentul aproape maxim de vânzare a lui. Exemplificăm în privinta firmelor ce fac sau au făcut publicitate cu noi: Volkswagen, Romserv Invest, Adrialux, Manoil Trans, Acta Legalia, Sunex, Starmilo, Reimar, Sas Impex, Wox Fad, Ilva, Cominvest, Potential Cons, Seniora, Lukady, Vio&Dio, Pro Accesibil, Miclas, Raf Company, Romimar, Dambovita Construct, ca toate aceste informaţii să vă inspire încredere în firma noastră. Vom fi bucuroşi să vă facem publicitate!
Aşteptăm articole culturale. Ziarul IMPACT - NU face politică.

O societate culturală care promovează viaţa artistică de aproape 20 de ani, o revistă de cultură care SE VINDE la chioşcurile de difuzare a presei de peste 10 ani.
Probabil singura publicaţie pentru şi despre actul artistic -oricare ar fi acesta- care se vinde pe o piaţă sufocată de tabloide.
Acum printre ceilalţi parteneri media s-a alăturat una dintre cele mai "sonore" societăţi din Europa - RADIO FRANCE INTERNATIONAL!

IMPACT CULTURAL va face toate eforturile pentru ca operele autorilor contemporani să fie cunoscute de către un public larg, atât în ţară cât şi în străinătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu