TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

marți, 5 iulie 2011

FERRARI - DRIVE YOUR DREAM CAR - TARGOVISTE




Ferrari 360 Spider F1 s-a aflat la dispoziţia iubitorilor de super-car-uri, în cadrul evenimentului DRIVE YOUR DREAM CAR, organizat între 1-3 iulie, în zona hotelului Valahia din Târgovişte.
Iniţiator şi organizator - Florentin Petrescu, managerul societăţii ASTI.

„Să facem ceva periodic. Să diversificăm gama de maşini: Lamborghini, Ferrari, Porche, Mitsubishi, dar suntem în căutare de colaboratori. Acesta-i scopul!
Toată acţiunea este susţinută din resurse financiare proprii. Iniţial se oferă mulţi, dar în momentul acţiunii se dau toţi la fund.
Nu le cerem eventualilor „sponsori”, neapărat bani; ei pot achiziţiona unul sau mai multe vouchere pe care mai apoi să le ofere oricui, să beneficieze de ele oricum doresc.
Este premieră naţională, am început la Târgovişte, fiindcă sunt legat de acest oraş: m-am născut şi am crescut aici. Am făcut liceul auto şi de aici pasiunea pentru maşini”, îmi mărturiseşte Florentin Petrescu.

Într-adevăr a fost un punct de atracţie pentru iubitorii de super-car şi nu numai.
Participanţi activi dar şi admiratori de pe margine s-au bucurat de suita acţiunilor bine monitorizate de către echipa organizatoare.

Pe lângă traseele iniţiale în inegalabila Ferrari alături de un însoţitor, au existat reprezentaţii de drive-extreme, atât auto cât şi moto, muzică şi agrement, informaţii şi schimburi de opinii.



Atmosfera a fost încinsă şi la propriu şi la figurat de către Alexandru Ghinescu din Târgovişte, participant la „Romanian Super-Bike” cu al său motor super-sport de 600cmc şi 130 CP.

„Este o experienţă unică să te plimbi cu un super-car. Spre deosebire de showroom, aici ai posibilitatea să te urci în maşină să o ambalezi, să parcurgi unul dintre traseele oferite de noi.
Conducătorii auto care au luat parte la eveniment, au spus că „un Ferrari rămâne Ferrari”,
aşa am încheiat dialogul cu Florentin Petrescu la bordul bolidului cu însemnul căluţului cabrat.



Site-ul oficial ASTI: www.drivedreamcar.ro.


Autor CRISTI IORDACHE
Redactor REVISTA SINGUR
GRUP MEDIA SINGUR
Foto – ADRIAN APOSTOL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu