TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

vineri, 8 iunie 2012

DAMBOVITENII NU SCHIMBA LUCRURILE BUNE



"Targovistenii sunt rudele mele de gradul unu (... ) Voi continua pentru ei sa duc orasul si nivelul de trai in topul oraselor europene!" (Gabriel Boriga)


http://targoviste-renastereacetatii.blogspot.ro/2012/06/normal-0-21-microsoftinternetexplorer4.html



DÂMBOVIŢENII NU SCHIMBĂ LUCRURILE BUNE


Anii de după  (r)evoluţie nu au adus nicio evoluţie în nivelul de trai al românilor, însă după cum spunea regretatul profesor Silviu Brucan, „avem nevoie de 20 de ani până la conştientizarea democraţiei si a reconstrucţiei ţării”.
Judeţul nostru este unul privilegiat în această privinţă, întrucât efectul de trezire a început chiar mai devreme, odată cu alegerea lui Florin Popescu şi Gabriel Boriga în fruntea judeţului Dâmboviţa şi respectiv a reşedinţei sale, municipiul Târgovişte.
În aceste momente se dau „bătălii electorale”, nu pentru că cineva ar fi capabil să aducă mai-binele printre noi, ci doar fiindcă cei care l-au ucis mişeleşte pe Ceauşescu, nu concep să rămână fără „ciolan”.
Această alianţă contra naturii, la care a recurs PSD, este făcută doar pentru a vă manipula, până îşi vor ocupa scaunele pe care au stat mai bine de 15 ani şi au muşcat din toate resursele ţării. În loc să vină cu soluţii economice, guvernul condus de Victor Ponta, a schimbat peste o sută de oameni din funcţii.
O schimbare inseamnă şi plata poliţelor create în opoziţie, înseamnă refacerea capitalurilor financiare de partid(e) (trei la numar), apoi haosul împărţirii între ei, din minimul de trai decent pe care dumneavoastră l-aţi obţinut până acum. Nu au nicio groapă cu bani în spatele grădinii USL-ului, ci vor fi nevoiţi ia tot de la „omul de rând”, de la dumneavoastră, dragi dâmboviţeni!
Asta este schimbarea pe care o doreaţi? Nu. Nu vreau să comentez mai mult, dar iată că sunt singurele schimbări de care a fost capabil noul guvern şi tare mi-e teamă că nu vom primi altceva. Numai atunci când vor începe luptele în interiorul lor, când vor trage de resursele ţării ca de o bucată crudă de carne, atunci vom resimţi, eu, noi dumneavostră, cum se smulge din noi înşine. Nu le vom da această ocazie. Este numai un scenariu în care nici ei nu mai cred. Cel puţin la nivelul judeţului nostru, aici unde o televiziune a făcut „greşeala” de a difuza un sondaj. Ştiţi despre ce era vorba? Despre faptul că judeţul Dâmboviţa se situează pe primul loc din ţară ca siguranţă, grad de civilizaţie şi bunastare materială.
Să continuăm cu cei care au dovedit prin fapte, că judeţul, respectiv oraşul Targovişte se poate afla întrun top pozitiv, social-cultural si economic şi e pe cale să devină brand-ul României în Europa.
Eu îmi iubesc oraşul şi judeţul, iar mulţi dintre dumneavoastră mă cunosc şi ştiu că am încredere în echipa care le-a ridicat din groapa pesedista şi mai mult, a adus lumină în ochii semenilor mei. Îl cunosc pe Gabriel Boriga şi afirm că nimeni niciodată nu a făcut şi nu va mai realiza mai mult de atât. Poate doar el însuşi să se poată autodepăşi.
Nu vom lăsa pe ALŢII să încerce ce nu au dovedit niciodată că pot realiza!
Florin Popescu si Gabriel Boriga vor continua bine ceea ce au inceput! Faptele lăsate în urmă vorbesc de la sine!
Alegeţi calea spre prosperitate!

@ Cristi Iordache


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu