TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

miercuri, 11 aprilie 2012

Cocosul Negru - Concert Walter Dionisie & Anamaria Nicoara


 


Are un as in maneca, s-ar putea spune!
Un parfum fin de lemn, un pian, pastel pentru ochi si blues & jazz cat sa nu-ti agreseze auzul; acesta este locul in care poti sa te asezi confortabil in fotoliu, sub candelabru sau la etaj si sa iti comanzi portia de relaxare si voie-buna cel putin pentru o zi.
Lumea boema a cetatii, oamenii din arta si cultura in general, au gasit un spatiu comun in care sa se regaseasca. Fie ca vin pentru muzica buna ori pentru un meniu “ca la mama acasa”, fie ca vin pentru un joc de carti sau de remi, pentru un meci de fotbal la care nu trebuie sa lipseasca berea, sau de ce nu, pentru a pune la cale un proiect, o afacere, aici gasesti intotdeauna, intr-o armonie de necontestat, toate categoriile de varsta.
Restaurant & Pub, dupa cum simplu si natural scrie pe sigla “Cocosului Negru” – iata simbioza dintre realitatea oferita de gazda noastra si dorinta celor care petrec o parte din timpul liber acolo. De ce? Este simplu!
Naturaletea, esentialul sunt elemente care atrag!
Cocosul Negru nu joaca la cacealma - as putea afirma ca nu joaca deloc. Traieste!
Acesta este secretul sau “al cincilea as” (asta pentru a nu renunta la metafora celor buni).
Aici vom avea ocazia sa ne intalnim joi seara, intr-o atmosfera de muzica si lumina, in mega-evenimentul “APA DE PLOAIE”, eveniment care debuteaza cu poezia Ancai Oprescu la Biblioteca Judeteana si continua cu un concert de poveste, sustinut de catre Walter Dionisie si Anamaria Nicoara in Pub-ul de pe bulevardul Carol.
Va asteptam!
 @ CRISTI IORDACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu