TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

duminică, 12 februarie 2012

TÂRGOVIŞTE - ACŢIUNE UMANITARĂ

Grupul de voluntari "Targoviste-Renasterea Cetatii", cu sprijinul municipalităţii şi îndeosebi a Primarului Gabriel Boriga, va demara, începând cu data de 12.02.2012, orele 10, acţiunea umanitară de strângere de donaţii (alimente neperisabile, paturi, haine etc) pentru persoanele defavorizate din comunitatea târgovişteană şi nu numai, într-unul din corturile amenajate în zona centrală a oraşului.
 

Recomandare: membrii grupului sunt rugați să participe atât cu prezenţa la activitate, cât şi cu propagarea mesajului mai departe și, de asemenea, cu orice donație.
 

Nici noi nu vom fi scutiţi de furia naturii. 
Deja mulţi cetăţeni se confruntă cu probleme datorate temperaturii scăzute, fapt pentru care Primarul Gabriel Boriga menţine deschis telVerde (0 800 800 361) venind în întâmpinarea tuturor persoanelor cu diverse probleme. Până marţi se anunţă şi în judeţul nostru căderi de precipitaţii sub formă de ninsoare. 

 VEDEM O PARTE A SOCIETĂŢII NOASTRE CARE DEMOLEAZĂ, STRIGĂ SI CERE, DAR CARE, PUSĂ ÎN FAŢA POSIBILITĂŢII DE A CONSTRUI RĂMÂNE PARALIZATĂ, FĂRĂ SĂ FACĂ CEVA PENTRU EA ÎNSĂŞI. FĂRĂ SOLUŢII ŞI FĂRĂ ACŢIUNI!

GRUPUL NOSTRU TREBUIE SĂ-I ACCEPTE PE TOŢI, IAR PRIN PUTEREA EXEMPLULUI, SĂ STRIGĂM ADUNAREA ŞI SĂ CONTINUĂM CEEA CE DEJA ESTE CONSTRUIT.  

ACOLO UNDE TEMELIA ESTE PUTERNICĂ AVEM DOAR DE ÎNĂLŢAT ATÂT CÂT PUTEM.

ESTE TIMPUL SĂ FACEM CEVA PENTRU NOI ŞI SEMENII NOŞTRI, FĂRĂ A CERE!



@Cristi Iordache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu