TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

duminică, 15 ianuarie 2012

Aseară la Teatrul Dramatic Tony Bulandra din Târgovişte, “crizele” au început încă din foaier

Aseară la Teatrul Dramatic Tony Bulandra din Târgovişte, “crizele” au început încă din foaier
Piesa “Crize … sau încă o poveste de dragoste” de Mihai Ignat în regia lui Mihai Vântu, a fost pregătită tehnic şi scenic pentru Sala Studio a Teatrului Dramatic Tony Bulandra. Aseară, de la ora 19, o parte din publicul care se aştepta să-i vadă pe Mircea Silaghi, Cosmina Lirca si Ilie Ghergu, au fost nevoiţi să amâne în acest debut de an “o poveste de dragoste”, însă nu şi “crizele”.
La 18 30 casa era deja închisă şi lumea continua să vină, astfel că în ultimele minute s-au pus în vânzare şi locurile rezervate.
Nu era suficient şi, cum românul este om nu doar cu scaun la cap, personalul teatrului a început să adune de prin încăperi scaune cu spătar şi fără, scaune de vară şi iarnă, scaune cu maxim patru picioare, aşa încât a reuşit să mărească numărul spectatorilor şi să micşoreze cantitatea de oxigen din sală. Ba chiar asistam nostalgic la povestea fierbinte de amor universal, care se creiona înainte de stigerea luminilor…gigi o ţinea în braţe pe mimi, niki pe viki, mimi îi respira în ureche lui niki, lili lui viki, gigi mutase piciorul drept pe scaunul 8 şi completa microfusta lui pisy…
Atenţie se sting lămpile!!
O seară fierbinte cu crize şi poveşti de dragoste, afară, în sală şi pe scenă.
Şi cine spune că târgoviştenii nu iubesc teatrul?
Peste treizeci de persoane care au făcut cale-ntoarsă, plecând numai cu “crizele”, vor veni data viitoare să ia şi povestea de iubire. Maxim!
p.s. în seara asta facem sport extrem - Bungee Jumping de la ora 19…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu