TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

luni, 4 iulie 2011

MIGUEL-ANGE SARMIENTO la Festivalul de la Avignon

Am avut plăcerea să cunosc la finalul reprezentaţiei de pe scena Teatrului Dramatic "Tony Bulandra" din Târgovişte, actori ai Companiei Influenscenes.
În piesa "Cuvântul progres rostit de mama sună teribil de fals" de Matei Visniec, Miguel-Ange Sarmiento a fost pe rând soldat croat, soldat neamţ, "peşte" şi travestit.
A jucat şi mort şi viu!A fost magistral în rolul travestitului.
În foaier am schimbat câteva cuvinte şi desigur, adrese.Deşi nu pot spune că sunt un fin observator, Miguel-Ange m-a captivat cu naturaleţea sa, cu atitudinea deschisă şi prietenoasă. Acestea sunt calităţi care se pierd în cele mai multe cazuri de consacrare artistică - actorul începe să privescă evenimentele şi oamenii de undeva de sus.El nu face parte din categoria respectivă şi asta a dus la o continuare a corespondenţei chiar dacă ne aflăm în ţări diferite.
Opera este cu atât mai valoroasă, cu cât creatorul nu-şi uită condiţia de om.
Miguel-Ange este deopotrivă un artist complet şi, mai presus de toate un privitor al oamenilor şi-un trăitor pe aceeaşi bucată de pământ cu ei!

Succes la Avignon, Miguel-Ange!Melodie din albumul "TRES" de MIGUEL-ANGE.


CRISTI IORDACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu