TEHNICI DE SUPER-VIETUIRE

,,Nu exista infern. El este doar imaginea raiului in care cu voie sau fara voie, mutam continuu lucrurile de la locul lor.''

luni, 11 aprilie 2011

Originalul fragmentului "ZIUA CCCLXV - ALERGĂTORUL" (aici secvenţe din materialul audio)

Alergătorul
Cristi Iordache - Alergatorul Supravietuitorul mix

Asculta mai multe audio acustica



Originalul acestui fragment face parte din stilul atipic în care scriu.
Menţionez că are la bază o înregistrare asemănătoare cu varianta publicată.
Am alergat în munţi timp de 31 de minute şi 24 de secunde, aproximativ 7 km cu o diferenţă de nivel de 6-7 sute de metri. Structura este identică, acesteia adăugându-i-se, doar partea corectă de semantică, lexic şi unele paragrafe din alte fragmente ale aceluiaşi roman.
Notările în original le voi dărui celor mai dragi persoane (familie, prieteni, oameni care mi-au fost şi sunt aproape de inima mea).
Ele constau în file de agendă scrise pe vârfuri de munte sau chiar agăţat în ham şi zelb în ascensiune, în coli scrise pe pietre funerare, înregistrări de asemenea, cu norii undeva sub mine, înregistrări în veceu şi tot felul de scrieri mai ales unele care au fost realizate în prezenţa personajelor romanului.
Paragrafe amoroase în mânăstiri şi biserici, altele pioase şi sacre în cluburi şi baruri, dar ATENŢIE!!! nu a existat un standard şi nici o dorinţă de extravaganţă.
Abia acum la aproape trei ani remarc acest fenomen şi am decis ca majoritatea materialelor originale să parvină după cum am enumerat mai sus, iar o parte dintre ele, celor care se regăsesc în roman.

Cristi Iordache - TEHNICI DE SUPER-VIEŢUIRE

fragmente originale



2 comentarii:

  1. Paragrafe în care viaţa îşi dă mâna cu moartea, în care asculţi respiraţia alergătorului ori suspinul femeii! Exacerbate sau nu, reale sau imaginate, întâmplările surprinse constituie pelicula care atrage ochiul şi mintea cititorului!
    Intresant!

    RăspundețiȘtergere